About Us

Jeroen Wijnands

Clubfitting professional

"Het mooiste is als je ziet dat iemand echt grote stappen maakt door de juiste spullen in de tas"

Hoe mijn fitting avontuur begon

Ruim 10 jaar geleden wilde ik mijn grips laten vervangen en vroeg ik me plots af of het niet leuk zou zijn het zelf te proberen. Eenmaal de 1ste set gedaan kwamen er al snel meer sets van vrienden en bekenden waarna ik met behulp van video’s op internet andere facetten van het clubfitten en clubrepairs mij eigen maakte. In die tijd raakte ik bevriend met Tom O’Mahoney, via hem raakte ik steeds enthousiaster over het vak van clubfitter en clubrepairs. Ik werk sinds 2004 bij ING Bank en door een reorganisatie kreeg ik de gelegenheid me in 2014 om te scholen ter voorbereiding op een eventuele baan na de bank. Zo maakte ik met succes gebruik van deze mogelijkheid en volgde en voltooide alle mogelijke opleidingen bij de DGI Academy in de UK, een absoluut toonaangevend opleidingsinstituut, met succes af.

Als ik een ding heb geleerd de jaren erna is dat je in de golfbranche hard moet werken om een plekje te veroveren. Voor mij is er geen mooier beroep waar je 1 op 1 contact hebt met mensen en samen kijkt naar hun wensen en mogelijkheden. Een groot verschil met werken in een grote organisatie zoals ING is dat je als kleine ondernemer direct de impact ziet van je service en vakmanschap. Het helpen van golfers van ieder niveau geeft me enorme voldoening en haal mijn energie uit al die mooie ervaringen en positieve feedback die ik de laatste jaren van mensen heb mogen ontvangen. Het sterkt me in mijn idee dat clubfitting meer is dan het verkopen van clubs het gaat over vertrouwen, gevoel en bovenal het plezier in de mooie sport die golf heet en die ik vol passie met mijn klanten deel.

Ik hoop dat ik de komende jaren door mag gaan met dit mooie vak en dat ik golfers van ieder niveau en met ieder een andere vraag en oplossing mag helpen bij hun zoektocht naar speelplezier en resultaat.

Ik ben ervan overtuigd dat clubfitting voor ieder niveau golfer belangrijk is om het maximale (plezier) uit haar en of zijn spel te halen.

Wat ooit met wat re-grippen begon is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar passie voor golf, service en klantvriendelijkheid centraal staan. Sinds mijn start zijn we langzaam uitgegroeid tot een all round golfonderneming in de regio en daarbuiten. Sinds 1 September 2022 zijn mijn vrouw Maud en ik de trotse eigenaren van Swingline Golfshop op golfbaan Kagerzoom in Warmond en maken wij samen de volgende stap.

Jeroen Wijnands